KABLOVSKA PRIKLJUČNA KUTIJA (KPK)

search
close

KABLOVSKA PRIKLJUČNA KUTIJA (KPK)

Kablovska priključna kutija (KPK) je element niskonaponske mreže (tip KPK-1 250A ili 400A) ili kablovskog kućnog priključka (tip KPK-125A) u kome se na jednostavan i brz način može izvršiti odvajanje el.instalacije stambene zgrade (objekta) od niskonaponske mreže, a postiže se vođenjem niskonaponskih (NV) osigurača .

 

U ponudi su KPK za područje ED Beograd i ED Niš.

 

KPK 125A se koristi za priključak kablovskog kućnog priključka energetskim kablovima.

 

KPK-1 250A i KPK-1 400A se koriste za priključak na niskonaponsku mrežu izveden energetskim kablovima (ulaz-izlaz).

 

KPK 125, 250 i 400A su izrađene od čeličnog lima (2x dekapiranog) i zaštićene su od korozije plastificiranjem. Sastoji se od kućišta, noseće ploče i donjeg zaštitnog poklopca.

 

U KPK je ugrađena sledeća oprema: postolje osigurača NV; Cu šina za “O” sa potpornim izolatorima; priključak za uzemljenje; električna veza za nulovanje; stezaljke za priključenje faznih i “O” provodnika kablova i el. instalacije objekta. NV postolja mogu biti nazivne struje 125A, 250A i 400A.

 

KPK poseduju atest i priznate su od strane ED Beograd, ED Niš.

 

Napomena: Navedeni proizvod izrađujemo i sa drugačijim karakteristima, u svemu prema zahtevu Kupca.

Specifikacija

Kontaktirajte nas u vezi sa ovim proizvodom.

item

din.

Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

Prihvatam